庭にあるレモンの木に沢山レモンがなっていたので
リモンチェロを作ってみようと思いました。
高い枝にあるレモンは下の子が採るのを手伝ってくれました。
とここまでは先週の話。
Mommy made limoncello last week
because the lemon tree in backyard produced a lot of lemons.
Younger boy helped to take a lemon which grows to the high branch.
テキーラに漬けて一週間たったので、今日はレモンの皮を取り出し
砂糖で作ったシロップを混ぜました。
もう一週間寝かせると完成だそうです。
砂糖はオーガニックの無漂白のものを使ったので
シロップが茶色くなりリモンチェロもきれいな黄色ではなくなってしまったけど
美味しくできるかなー?
Mommy took out lemon peels from tequila and added sugar syrup.
Mommy used organic cane sugar, no bleached,
it made brown syrup, limoncello didn't become clean yellow.
Let it sit one more week and it will ready to drink.
Is it made good?
No comments:
Post a Comment