Dec 5, 2013

日本のケーキ? not Japanese bakery

マミィは今日クパティーノでワークショップがあり
その帰りに新しく出来たベーカリーLa Terraでケーキを買いました。


Mommy went to Cupertino for workshop today.
After that, she went to new bakery "La Terra"




モンブランはクリームは美味しかったそうですが
土台はスポンジではなくクッキー?タルト?でちょっと残念。
ショートケーキのスポンジもしっとりしていなくてパサついておりかなり残念。
スタンフォードのLa Baguette の方が絶対に美味しい。


She bought Mont Blanc and Strawberry shortcake.
Mont Blanc cream is delicious but tart pastry is so so.
About shortcake, it's a dry cake......
Lea recommended "La Baguette" of Stanford shopping center.




日本のベーカリーと聞いていたのですが、期待はずれでした。
値段も高いし、またわざわざ行く事はなさそうです。


The shop is not really Japanese bakery, also, the price is high.
It's disappointing 



No comments:

Post a Comment