今日はレアのご飯を作る日。
昨日の夜から煮込んで柔らかくなったビーフに色々お野菜と雑穀米。
そして、今日はスーパーフードと言われているチアシードをトッピングしました。
胡麻みたいに見えるのがチアシードです。
Today is a day mommy prepared Lea's meal.
beef, veggie and mixed rice.
Mommy used chia seed as topping today.
チアシードは豊富な食物繊維、ビタミン、ミネラル(特にカルシウムと鉄分)
そしてオメガ3脂肪酸が豊富でグラムあたりサーモンの8倍含まれているそうです。
チアシードに含まれるタンパク質は消化/吸収しやすく
抗酸化物質も豊富に含まれているそうです。
An abundant dietary fiber, vitamins, a mineral (calcium and iron)
and omega-3-fat are included in 8 times of the salmon per gram.
The protein that is easy to digest and absorb, is included in chia seed.
And the antioxidant material is included, too.
水分を吸収して膨張するので腹持ちもいいそうです。
すご〜い
It produces a long-lasting feeling of satiety.......healthy!!
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