Apr 9, 2014

健康食 healthy plate

今日は夏のような天気です。


A lot of sunshine! 
today is like the summer!




レアは菜園のチェック!


Lea checked her vegetable garden.




大根とカブの芽がたくさん出てきすぎたので、間引きをしました。
これは立派なスプラウト
よく洗って食べてみたらちょっと辛みがあります。
この辛み成分スルフォラファンは、アブラナ科の野菜に含まれる
イソチオシアナートの一種で発ガン抑制効果があると言われています。


Mommy thinned out seedlings and washed these sprouts well.
The sprouts have a slightly hot flavor that is the sulforaphane.
It is a kind of the isothiocyanate included in vegetables of the Brassicaceae,
and exerts anticancer effects.





今朝はこちらのオーガニックターキーブレストと一緒にいただきました。


They ate these sprouts with organic turkey breast as a breakfast.




レアもボーイズもスプラウトではなくターキーが好きみたいですけど。。。。


Lea and boys preferred turkey to sprout though.....

No comments:

Post a Comment